Met de actie ‘Struikenactie Eetbaar Groen‘ wil de Groene Loper Hof van Twente  Hofbewoners actief betrekken bij het groen(er) maken van de Hof van Twente. Er is geld beschikbaar om in het najaar eetbare planten en struiken voor mens en dier aan te planten. De Groene Loper is hiervoor op zoek naar goede ideeën om dit te realiseren en nodigt Hofbewoners uit om met suggesties en ideeën te komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een voedselhaag of voedselbosje, een pluktuin, vogelbosjes in een plantsoen enzovoorts.

Ieder ingeleverd idee wordt beloond met een bessenstruikje om op te kweken. Ideeën kunnen op 22 mei in Markelo worden ingeleverd bij de Kuierkoare of bij de Plantjesbieb in Goor.

Heb je een goed idee: Omschrijf je idee dan en met wie je dit samen wilt gaan doen. Beschrijf ook de locatie waar je je idee  vorm wilt geven . Let hierbij wel op, dat dit een een openbare en toegankelijke locatie moet zijn. Vermeld ten slotte ook je adresgegevens zodat we je kunnen bereiken indien jouw idee zo goed is dat het uitgevoerd gaat worden. Verdere informatie vindt je op de website van de Groene Loper Hof van Twente. www.groeneloperhofvantwente.nl