Om bewHof voor de Steenuiloners van het buitengebied van de Hof van Twente te ondersteunen bij de zoektocht naar het toekomstig bestendig erf organiseert de gemeente op donderdagavond 11 mei 2017 een inloopavond in het gemeentehuis in Goor. Wethouder Meulenkamp opent om 19.30 uur de avond en verzorgd daarbij tevens de officiële aftrap van het project ‘Hof voor de Steenuil’

Tijdens de avond kunnen erfbewoners met inrichtingsplannen voor hun erf deze plannen bespreken met verschillende aanwezige deskundigen of kunnen geïnteresseerden deelnemen aan een workshop. Hier staat de vraag centraal : Hoe kunnen inwoners en medewerkers van de gemeente het best optrekken in de ontwikkeling van een erf.

Ook zijn er gedurende avond diverse statafels ingericht waar u in gesprek kunt met allerhande deskundigen op gebied van erfinrichting. Eén van deze statafels wordt bemand door vrijwilligers van de Stichting Hofvogels en IVN Diepenheim om belangstellenden uitgebreid te informeren over het adoptieplan’.