Hofvogels dingt dit jaar als genomineerde in de categorie Wonen mee naar de jaarlijkse Hoffelijkheidsprijs.  Inwoners uit de Hof van Twente stemden medio juni massaal op hun helden in de categorie Wonen, Werken, Recreëren en Held van de Hof. Na telling en puntenverdeling droeg de jury per categorie drie genomineerden voor. Hofvogels neemt het in de categorie Wonen op tegen ‘Voedsel Veur Mekeer’ uit Bentelo en Repaircafé Goor en Delden.

Stemmen voor de uiteindelijke winnaar per catagoriokan tot vrijdag 1 september middels het online invullen van een stemformulier te vinden op de website van Hofmarketing (https://www.hofmarketing.nl/projecten/hoffelijkheidsprijs ) of via het stemformulier dat binnenkort wordt gepubliceerd in het Hofweekblad.

De Hoffelijkheidsprijs gaat over positieve ontwikkelingen in Hof van Twente en over mensen die aandacht verdienen omdat ze iets betekenen voor zijn haar omgeving. Tijdens de feestelijke avond op donderdag 28 september in ‘t Hoogspel in Delden worden de winnaars bekend gemaakt. Met uiteraard als klap op de vuurpijl: de HELD van de Hof!

Het bestuur en alle vrijwilligers van de Stichting Hofvogels voelen zich vereerd met deze nominatie en bedanken allen die onze stichting voor deze prijs hebben voorgedragen en wederom gaan voordragen.